Beliggenhed

BYENS PULS OG NATURENS RO

På bredden af Gudenåen i den bedste del af Silkeborg skyder Papirtårnet op med sine 20 etagers eksklusive lejligheder. Her kan morgenkaffen drikkes med udsigt over Silkeborgs blanke søer, og dagens sidste solstråler kan nydes, når de rammer byens tage og tårne. Lejlighederne fås med 2-5 værelser fra 82-234 m2 og koster fra 2.400.000 kr. At bo godt handler ikke blot om at få plads nok, men om at skabe rum og balance der, hvor man skal leve. Med himlen som nabo har arkitekt Per Laustsen skabt en helt særlig fornemmelse af frihed for beboerne i Papirtårnet, hvor øjet kan skue uendeligtlangt og tankerne kan flyve frit ud i horisonten

 

JORN I FORHAVEN OG HIMMELBJERGET I BAGHAVEN

I Silkeborg er natur og by i tæt forening. Du bliver en del af en begavet kunstby, en by fyldt af seværdigheder og en aktiv by – både til vands og til lands. Silkeborg ligger midt i den smukkeste natur med Danmarks største søområde og selveste Himmelbjerget i baghaven.

 

 

 

I HJERTET AF DANMARK

Fra Silkeborg er der gode muligheder for at komme rundt i hele Danmark – både nord, syd, øst og vest. Små 45 km øst for Silkeborg ligger smilets by Aarhus, hvorder er rig mulighed for shopping, kulturog gastronomi. Halvanden time vest for Silkeborg nås det brusende Vesterhav, og 60 km syd for Silkeborg letter flyene ud i verden fra Billund Lufthavn.