Nyheder

15. oktober 2021.

Over 75% er nu SOLGT!

Papirtårnet er begyndt at blive fyldt med liv, cykel- og gåklubber, godt naboskab og alt derimellem. Vi har over 75% solgt i huset.

Vi har fornyligt modtaget nedenstående fra en af beboerne:

  • At udsigten ganske enkelt er helt ubeskrivelig. Silkeborgs fantastiske natur, frembringer på helt forunderlig vis, hver eneste dag, nye smukke og meget forskellige motiver. Udsigten og hele oplevelsen er på en og samme tid både smuk, uendelig, omfavnende og glædesfrembringende. Vi må ofte og ydmygt minde hinanden om, hvor heldige vi er.
  • At selv om vi nu bor lige i centrum, så leves udelivet på altanerne i  rolige og fredelige omgivelser, uden generende støj.
  • At alle fællesarealerne, lige fra kælder til vores fælles tagterrasse, er hyggelige og tager sig ud som på et pænere hotel.
  • At indkøb, specialbutikker, cafeer, restauranter, by- og andet kulturliv og tilmed også både skov og vand, alt sammen ligger i ubetydelig gåafstand fra vores hoveddør.
  • At vi har fået en masse skønne og dejlige naboer. Vi har oplevet en oprigtig åbenhed og stor interesse for og lyst til, at skabe nye fællesskaber, også omkring fælles interesseområder. Blandt andet har vi allerede fået et ”cykelhold – Team Bike” på benene, hvor vi sammen hver søndag, lufter MTB cyklerne i Silkeborgs fantastiske natur.”

terrasse silkeborg