Nyheder

31. januar 2019.

Papirkælderen bliver til papirtårnet.

Og op af jorden steg tårnet.

Trods kulde vind og sne, er fremdriften på byggepladsen planmæssig, og Papirtårnet er nu endeligt kommet op af jorden og er ved at tage form.

Huset præsenterer snart sig selv og det bliver de næste måneder mere håndgribeligt at visualisere sig sin kommende bolig og dens udsigt/placering.

En af Danmarks største kraner og med en frihøjde under bommen på op til 90 meter, står nu på pladsen og markerer højde og næsten korrekt placering for det fremtidige Papirtårn.

Det er støbning af papirtårnets kernevæggene, i kælder-/stueplan som nu skyder op af jorden.  Papirtårnet skal 90% bygges af færdige elementer, som den prøve der står ved Showroomet, men denne del af husets fundament støbes som ensito og derfor ses der disse store forskallingsmure på pladsen i øjeblikket.

Parkeringspladser og Parkeringskælder

50% af den kommende parkeringskælder under Papirtårnet er rejs og der er lagt dæk ud som færdig armeres og støbes til færdige beton dæk den næste uge. Desværre kan parkeringspladsen endnu ikke frigives, hvilket først sker efter sommerferien, da pladsen fortsat skal bruges til de mange arbejdere og materialer der skal forsyne Papirtårnet de næste måneder.

Nyt pejlepunkt i Silkeborg

Snart fortsætter arbejdet med at lukke den resterende del af P-kælderen, men undtagelse af tårnkranens placering, da kranen først fjernes i foråret 2020. Så Silkeborg har nu fået et nyt pejlepunkt indtil Papirtårnet er rejst.