Papirtårnet bolig

Bolignr. 11001, 127m²

Fakta

Areal:
127m²
Værelser:
4
Altan:
9.00m²
Lejlighedsnr:
11001

Lejlighed 11.1 byder på to gode værelser og derforuden på et stort master soveværelse med tilhørende badeværelse.
 
Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en både indbydende og lys bolig. Boligen emmer af kvalitet og dette mærker du fra første øjekast, når du træder ind i entréen.
 
Lejligheden har ydermere en dejlig rummelig altan, med plads til både havemøbler, beplantning og grill.
 
På altanen kan du nyde dagens sol fra morgenstund til hen på eftermiddagen. Hvis du vil have den sene eftermiddagskaffe i solen, så har du 24 timers adgang til den smukke tagterrasse med panoramaudsigt over hele byen.  
 
Hele døgnet – året rundt – kan du fra både bolig og altan nyde den storslåede udsigt over Smedebakken, Nordskoven og Silkeborg Langsø. Følg de fire årstider fra tæt hold – endda fra morgen til aften, i egen bolig.
 
Det åbne og indbydende køkken er fra HTH med serien VH7 og er bl.a. udstyret med en Quooker og alle hvidevarer fra Miele. Hele boligen igennem er udstyret med kvalitetsmaterialer fra gulv til loft.
 
Papirtårnet rummer i alt 86 eksklusive ejerlejligheder i størrelsen 82 m2 til 229 m2.
 
I tårnet er der flotte fælles faciliteter, heraf både en fælles terrasse på 1.sal samt en tagterrasse i 23. sals højde, hvor du og dine gæster kan nyde 360 graders panoramaudsigt over hele Silkeborg og omegn.
 
I Papirtårnets kælder finder du en moderne og lysindrettet parkeringskælder. Herfra finder du let adgang til lejligheden. Med to elevatorer, som kan føre dig op igennem tårnet sikres en let hverdag, uden praktiske gener, som at skulle bære tunge indkøb eller lede efter parkering.
 
Derudover er p-kælderen udstyret med opbevarings plads samt cykelparkering. Som noget helt unikt har Papirtårnet også sin helt egen cykelstation, hvor hvis du let kan optimere din cykel med en vask eller luft i dækkene, hvis du har været på langtur.  
 
Det eksklusive Papirtårn ligger ved foden af Gudenåen i den bedste del af Silkeborg. Tæt på byens liv og med naturen som nabo med kulturelle oplevelser inden for rækkevidde. Fra alle boliger er der let adgang til og udsigt over Silkeborgs blanke søer, herligheder og særpræg. Langt fra alt Og så alligevel langt fra det hele. Papirtårnet strækker sig op i himlen, giver rum til ro og lukker lyset ind.
 
Vil du se nærmere på lejlighed 11.1 på 11. sal? Lejlighed 11.1 er den billigste lejlighed, som er til salg i Papirtårnet. Kontakt os, og vi vil vise dig boligen og fællesfaciliteterne frem.

Plantegning

Klik på plantegningen for at forstørre den

Materialevalg

Altaner/terrasser

Inddækning i Corten stål med 150 cm glasværn. Terrasseplanker som hårdttræ eller komposit.

Vinduer/døre

Vinduer og altan/terrassedøre udføres i træ/alu. Indvendige døre er massive (9M) malede og med stålgreb.

Vægge

Beklædes med filt og males hvide

Lofter

Betonlofter fuldspartles og hvidmales med synlig elementfuge.

Gulve

Beklædes som plankegulv, Eg Rustik Lamel, matlak 180 mm bredde og 2200 mm lange.

Badeværelser

Gulv og brusekabine beklædes med 60×60 fliser som Imola Concrete Project farve W.

Sanitet/armatur

Sanitet som Duravit Stark3 og indbygget vask i 20 mm Corestone bordplade. Badekar som Svedberg Barb med Børma A6 armatur og øvrige armature som Børma A5/A3 Børma Idealdrain bruser.

Elementer

I køkken som HTH Fokus VH-7 hvid grebsfri med integreret stålskinne, højskabe, underskabe og overskabe. Bordplade som hvid massiv Corestone 20 mm med underlimet sort vask i siligranit og armatur som Quooker Fusion i børstet stål. Garderobe- og klædeskabe som HTH Fokus VH-7 hvid grebsfri. I badeværelser som HTH Fokus hvid grebsfri, væghængt med Corestone 20 mm bordplade.

Hårde hvidevarer

Som Miele-køle-/fryseskab, opvaskemaskine, pyrolyseovn, induktionskogeplader, centralsugsemhætte. Vaskemaskine og tørretumbler.