Papirtårnet bolig

Bolignr. 19003, 151m²

Fakta

Areal:
151m²
Værelser:
4
Altan:
9.00m²
Lejlighedsnr:
19003

Boligtype N Har I sagt farvel til den store villa og søger et nyt sted med masser af plads, så er det boligtype N, I skal se nærmere på.
Her er der 151 m2 med plads til at boltre sig. 3 soveværelser, 2 bade­værelser, et stort åbent køkken og en dejlig stue. Køkkenet er centralt placeret, så der altid er kontakt til og med husets gæster.


En fantastisk udsigt ned over Remstrup Å bry­des af solen og samtidigt kigger du ud over Langesø. På den store altan er der plads til at nyde aftensolen.

Plantegning

Klik på plantegningen for at forstørre den

Materialevalg

Altaner/terrasser

Inddækning i Corten stål med 150 cm glasværn. Terrasseplanker som hårdttræ eller komposit.

Vinduer/døre

Vinduer og altan/terrassedøre udføres i træ/alu. Indvendige døre er massive (9M) malede og med stålgreb.

Vægge

Beklædes med filt og males hvide

Lofter

Betonlofter fuldspartles og hvidmales med synlig elementfuge.

Gulve

Beklædes som plankegulv, Eg Rustik Lamel, matlak 180 mm bredde og 2200 mm lange.

Badeværelser

Gulv og brusekabine beklædes med 60×60 fliser som Imola Concrete Project farve W.

Sanitet/armatur

Sanitet som Duravit Stark3 og indbygget vask i 20 mm Corestone bordplade. Badekar som Svedberg Barb med Børma A6 armatur og øvrige armature som Børma A5/A3 Børma Idealdrain bruser.

Elementer

I køkken som HTH Fokus VH-7 hvid grebsfri med integreret stålskinne, højskabe, underskabe og overskabe. Bordplade som hvid massiv Corestone 20 mm med underlimet sort vask i siligranit og armatur som Quooker Fusion i børstet stål. Garderobe- og klædeskabe som HTH Fokus VH-7 hvid grebsfri. I badeværelser som HTH Fokus hvid grebsfri, væghængt med Corestone 20 mm bordplade.

Hårde hvidevarer

Som Miele-køle-/fryseskab, opvaskemaskine, pyrolyseovn, induktionskogeplader, centralsugsemhætte. Vaskemaskine og tørretumbler.