Papirtårnet bolig

Bolignr. 21001, 191m²

Fakta

Areal:
191m²
Værelser:
4
Altan:
34.00m²
Lejlighedsnr:
21001

Boligtype O
En lejlighed der på alle måder er i top. En fantastisk 180 gr. udsigt til Silkeborg Slotsruin og Silkeborg Langsø. TV-stue og stor stue i åben forbindelse med køkken og udgang til den ene altan, 2 soveværelser med walk-in closet og udgang til lejlighedens anden altan. Det ene af de 2 badeværelser har kar, brusekabine og adgang til bryggers.


Den store altan på 17 m2 er indeliggende og de 2 øvrige altaner er på hhv. 10 og 7 m2.Desuden følger der 2 p-pladser med der er placeret i parkeringskælderen!

Plantegning

Klik på plantegningen for at forstørre den

Materialevalg

Altaner/terrasser

Inddækning i Corten stål med 150 cm glasværn. Terrasseplanker som hårdttræ eller komposit.

Vinduer/døre

Vinduer og altan/terrassedøre udføres i træ/alu. Indvendige døre er massive (9M) malede og med stålgreb.

Vægge

Beklædes med filt og males hvide

Lofter

Betonlofter fuldspartles og hvidmales med synlig elementfuge.

Gulve

Beklædes som plankegulv, Eg Rustik Lamel, matlak 180 mm bredde og 2200 mm lange.

Badeværelser

Gulv og brusekabine beklædes med 60×60 fliser som Imola Concrete Project farve W.

Sanitet/armatur

Sanitet som Duravit Stark3 og indbygget vask i 20 mm Corestone bordplade. Badekar som Svedberg Barb med Børma A6 armatur og øvrige armature som Børma A5/A3 Børma Idealdrain bruser.

Elementer

I køkken som HTH Fokus VH-7 hvid grebsfri med integreret stålskinne, højskabe, underskabe og overskabe. Bordplade som hvid massiv Corestone 20 mm med underlimet sort vask i siligranit og armatur som Quooker Fusion i børstet stål. Garderobe- og klædeskabe som HTH Fokus VH-7 hvid grebsfri. I badeværelser som HTH Fokus hvid grebsfri, væghængt med Corestone 20 mm bordplade.

Hårde hvidevarer

Som Miele-køle-/fryseskab, opvaskemaskine, pyrolyseovn, induktionskogeplader, centralsugsemhætte. Vaskemaskine og tørretumbler.